De ce trebuie să ții cont când alegi o geacă de piele?

conceptoline.com

Gecile de piele au fost, de-a lungul timpului, asociate unui anumit tip de persoană. Acest lucru a împiedicat multe alte persoane din a-și achiziționa acest articol vestimentar. În zilele noastre a devenit însă un articol care transformă întreaga ținută într-una mai îndrăzneață. Iar modurile în care poți purta o geacă de piele diferă, fiind astfel posibil să jonglezi cu diferite stiluri. Nu trebuie să te mai preocupi că nu se va potrivi stilului tău vestimentar.

Acum singurele întrebări pe care le poți pune legat de geci piele Concepto sunt cele ce țin de calitate și de preferințe. O geacă de piele este un accesoriu vestimentar cu o lungă durată de viață. Iar datorită diverselor beneficii care o însoțesc, o astfel de geacă necesită o investiție pe măsură. Există însă o serie de factori pe care să îi iei în considerare înainte de a achiziționa acest articol. Nu îți dorești să faci o investiție, iar apoi geaca de piele să strângă praf în dulap. E de preferat să o porți și pentru a face asta trebuie să o găsești pe cea potrivită ție.

De ce poți ține cont?

  • Pielea din care este fabricată

Trebuie să fii atent la tipul de piele din care a fost produsă geaca aleasă de tine. Fiind materialul fundamental al ei, este și cel care îi oferă caracteristicile. Astfel, diferitele geci piele Concepto variază în funcție de pielea din care au fost create. Geaca va diferi prin grosime, senzația la atingere, modul în care se uzează etc. Unele geci sunt groase, altele subțiri, rigide sau moi, pot fi lucioase sau texturate și alte asemenea variații. Aceste caracteristici îți arată în ce fel o poți purta, cum va sta pe tine și cum se va comporta odată cu trecerea timpului.

În general, pe pielea gecii, fie ea ecologică sau naturală, apar cute și materialul își pierde din culoare și se zgârie. O geacă de calitate se va transforma frumos în timp, iar uzura nu va face altceva decât să fie un alt element caracteristic al ei.

 

  • Lungimea

Poate fi dificil să te decizi care este lungimea potrivită a gecii. Alegerea este foarte mult influențată de corpul tău, de forma pe care o ai și de stilul cu care te identifici. Dacă poți, îți recomand să achiziționezi un model de geacă scurtă – până la talie și unul tradițional, până la șolduri, însă dacă ai de ales, asigură-te că cea pe care vrei să o achiziționezi o poți purta cu ușurință și că te vei simți confortabil purtând-o. O geacă scurtă este perfectă pentru rochii, în timp ce pentru o pereche de blugi e recomandată cea lungă. 

  • Culoarea

Asigură-te că noua ta geacă va putea fi purtată cu alte articole vestimentare din garderoba ta, altfel vei avea o surpriză neplăcută când vei descoperi, odată ajuns acasă, că nu ai cu ce purta geaca nou achiziționată. Însă nu poți greși niciodată alegând culori neutre precum negru, gri, crem etc.

Într-un final, alegerea îți aparține. Cercetând pe internet, intrând pe site-ul conceptoline.com și consultând informațiile detaliate cu privire la geacă, vei descoperi ce îți dorești și ce te caracterizează.