Daruri speciale pentru pasionatii de pisici

Carti despre pisici, suporturi de pahare sau de lumanari in forma de pisica, sau chiar statui si cuiere pentru chei cu elemente feline iti pot sta la dispozitie drept idei de cadouri pentru cei mai pasionati dintre pasionati de pisici.

Insa, pe langa toate aceste idei extraordinare mai poti apela si la urmatoarele idei de cadouri mai mult decat speciale pentru prietenii tai iubitori de feline domestice.

Pisicile sunt niste fiinte tare dragalase, alintate si pline de voie buna, iar cei care le iubesc sunt la fel de jucausi, atenti si plini de voie buna ca si prietenele lor, pisicile.

O geanta mai speciala, atat de potrivita pentru proprietarii de pisici sau pur si simplu pentru o prietena care stii ca iubeste aceste fiinte ce torc mereu, nu vei gasi decat in forma acestei genti mari, incapatoare, cu un design inedit si special.

Daca esti pasionat atat de carti, cat si de pisici, aceasta geanta ilustrata este atunci cel mai potrivit dar ce ti se va putea face vreodata. Daca nici aceasta geanta tip sac nu va deveni preferata ta, atunci nu stiu ceea ce ar mai putea sa-ti satisfaca exigentele.

Pentru persoanele mai elegante si rafinate, care pun pret pe bijuterii, pe metalele pretioase ca argintul, aurul si diamantele, atunci o pereche de cercei fabricati din argint si care au elemente de aur galben si  cate o pietricica din diamant sunt cel mai indicat dar ce li s-ar putea face vreodata. Asta mai ales daca persoana in cauza este si iubitoare de pisici.

Alegerea unui hipster iubitor de pisici si de distractie in acelasi timp legata de cadouri potrivite poate fi reprezentata de un set de paharele de shot speciale decorate cu pisici dragute si hipster-esti.

O alta idee minunata de cadou pentru o persoana iubitoare de pisici este si un mouse pad rezistent si pe care este ilustrata o pisica si fraza “Keep calm and catch that mouse!