Cum vad barbatii dragostea

La barbati lucrurile sunt putin mai simple cand vine vorba de dragostea. Unii stiu ce vor, unii nici nu se complica, iar unii traiesc lucrurile dupa propriul plac pe principiul ca au o viata si trebuie profitat de ea la maxim.

Nu este cazul sa exageram, dar majoritatea barbatilor iau decizii in graba. Buna, rea nu mai conteaza. Pe cand noi femeile stam zile si nopti si ne gandim asupra unei decizii, a unui moment. Ei pur si simplu nu au obiceiul sa isi incarce memoria cu diferite detalii nesemnificative pentru ei.

Un barbat va alege sa aiba langa el o femeie care il completeaza, sau care il face sa se simta magnific chiar si cu o privire. Pentru barbat conteaza ca femeia de langa el in primul rand sa il respecte.

In mintea lui isi zice ca poate sa faca dragoste cu o mie de femei dar doar pe cea care o iubeste cu adevarat o va alege. Exsista acel gen de barbati care au obiceiul sa umble cu mai multe femei deodata pentru a-si demonstra cat de macho sunt ei. Altii se vad irezistibili in aceasta ipostaza, cred ca vor avea si mai mult succes pe viitor. In fine barbati si barbati. Toti se vor trezi la un moment dat.

Bineinteles exsista si barbati care cauta dragostea adevarata si partenere de viata. Barbatii care observa ca partenerele lor nu mai acorda acelasi interes aspectului fizic pur si simplu cred ca nu o mai intereseaza persoana lui sau ca nu mai este indragostita de el.

De asemenea barbatii nu suporta povestile lungi. Ei prefera sa le spui lucrurile ca pe un rezumat, nu povesti la infinit. Cat despre cicaleala sa stii ca sunt imuni la ea. Asa ca nu te obosi. Daca vrea sa faca un anumit lucru il va face pentru ca asa vrea el nu pentru ca asa spui tu.