Cum sa trecem usor peste despartire

La inceputul unei relatii totul merge foarte bine si ne dorim ca partenerul sa fie al nostru pentru totdeauna. Cum lucrurile nu pot fi intotdeuna roz, exista si certuri care ne pot duce sau nu la despartire. Pentru unele persoane, despartirile sunt foarte grele si au senzatia ca suferinta lor nu se va termina niciodata. Lucrurile nu trebuie sa fie luate atat de personal. Cand ne implicam intr-o relatie trebuie sa stim ca lucrurile pot merge sau nu. Cu timpul, incepem sa cunoastem persoana de langa noi si este posibil sa nu fie chiar ceea ce ne dorim pentru viitor sau sa nu fim noi ceea ce isi doreste partenerul.

Se ajunge la despartire pentru ca lucrurile sunt intr-o continua miscare si la suntem si noi. De cand ne nastem si pana la maturizare, suntem intr-o permanenta descoperire si incercare. Nu putem sa ramanem cu cineva doar de dragul de a ramane intr-o relatie, mai ales daca aceasta nu merge. Trebuie sa fim constienti ca toti oamenii care apar in viata noastra, la un moment dat pot disparea. Asadar, trebuie sa invatam din greseli si sa facem cele mai bune alegeri.

Cand vorbim despre o potentiala casatorie, partenerul trebuie sa fie unul care sa ne completeze, cu care sa ne intelegem si care sa ne fie aproape la bine sau la greu. Nu putem sa ne casatorim doar de dragul de a face-o. Bineinteles, daca facem alegeri preconcepute este posibil sa suferim.

In momentul in care doi oameni se iubesc si au o relatie frumoasa si se produce o ruptura, oamenii tind foarte mult sa sufere. Trebuie sa fimn contienti ca ne-am nascut sa experimentam si sa invatam care este persoana care trebuie sa ne fie alaturi. De fiecare data oamenii au posibilitatea de a evita intr-o viitoare relatie, lucrurile care au dus la sfarsit o relatie anterioara. Pe scurt, oamenii trebuie sa evite lucrurile care i-au facut nefericiti in fosta relatie si sa o ia de la capat asa cum si-ar dori, reparand greselile care au produs ruptura in trecut.