Cum sa cumperi actiuni Alphabet (GOOG) fara comision

actiuni GOOG

Toata lumea stie de Google, prea putini stiu despre Alphabet. Cele doua una una si aceeasi, de fapt. Pe la inceputuri era un simplu motor de cautare, curand a ajuns sa detina monopol si a devenit deci lider mondial in ceea ce priveste cautarile online. 

Despre Google vorbim nu doar in termeni de motor de cautare, ci si despre un adevarat imperiu global al online-ului. De-a lungul anilor compania si-a extins si ariile de activitate, astfel incat acum are diverse servicii si produse dezvoltate. 

Tocmai pentru ca este si canal de promovare, aceasta companie este parte din viata cotidiana. Iar alte companii, la randul lor, vad in aceasta un canal de comunicare. Listate si la bursa, pe Nasdaq, inca din 2004, actiunile Alphabet (GOOG) par a fi rentabile. Daca te intereseaza sa investesti in astfel de active, afla de aici cum sa cumperi actiuni actiuni Alphabet (GOOG), comision 0. In plus, poti face asta in cateva minute! 

Cum sa cumperi actiuni Alphabet (GOOG) cu comision 0, in 3 pasi simpli

O platforma binecunoscuta pentru tranzactionare este eToro. Nu stii inca despre aceasta? Este una dintre cele mai cunoscute, avand peste 25 de milioane de investitori inregistrati. Stiai ca sunt peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc aceasta platforma? Tot aici, dacă este sa vorbim despre numere ce fac din eToro o recomandare, ai in vedere: peste 3000 de companii sunt aici, companii de la care poti cumpara actiuni. Ai de asemenea acces la peste 3.000 de active financiare diferite, actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta etc. 

Foarte important de precizat este ca nu vei plati comision. 

Cum poti cumpara actiuni Alphabet (GOOG)  in 3 pasi:

  • Creeaza un cont in platforma eToro 

Este intuitiva, este ceva simplu de urmat pentru a te inregistra. Iar confirmarea vine imediat dupa. 

  • Faci depunerea 

Faci prima ta depunere, valoarea minima a depozitului pentru conturile utilizatorilor din Romania este de 100 de dolari. 

  • Cumpara actiuni

cumpara actiuni Alphabet

Ultimul pas este cel de cumparare efectiva a actiunilor pe care ti le doresti. Cauta din contul tau actiunile Alphabet (GOOG) si cumpara. 

De ce sa tranzactionezi pe eToro

eToro este mai mult decat o platforma de tranzactionare. Nu percepe comision pentru volumul de tranzactionare. De asemenea, pentru cei care doresc sa experimenteze fara risc, pot folosi cont demo pus la dispozitie gratuit. In felul acesta se vor obisnui prin practica cu tot ce inseamna acest domeniu. Contul este acreditat cu 100.000 USD si poti oricand sa exersezi tranzactionarile. 


Mai mult decat atat, poti invata destul de multe de aici. eToro este de asemenea si o comunitate, dar si o academie. Te vei initia in domeniu si ulterior iti vei imbunatati abilitatile de tranzactionare.

Concluzie

Fara doar si poate despre actiunile Alphabet (GOOG) vorbim la superlativ, pentru ca la mijloc sta popularitatea acestui brand. Este o companie solida, are un bilant financiar foarte bun, iar analizele confirma ca are o pozitie de monopol. Sunt insa si ingrijorari cu privire la managementul datelor spre exemplu. Ca orice alt tip de actiune, are riscurile incluse. Asadar cumpara cu precautie.