Cum combatem durerea in gat in mod natural

Orice raceala incepe cu o durere in gat. Durerile in gat sunt de cele mai multe ori insuportabile din cauza faptului ca nu poti inghiti sau nu poti respira foarte bine. Cu totii ne confruntam la un moment dat cu aceasta problema, avand in vedere ca ne place sa consumam bauturi reci si sa mergem la petreci cu mult fum de tigara. De asemenea, schimbarea brusca de vreme poate fi unul din motivele cele mai des intalnite atunci cand apare durerea in gat. Am putea folosi comprimate sau siropuri care sa ne ajute sa scapam de durerea in gat, insa aceste medicamente ne ajuta de cele mai multe ori sa scapam temporar de durerea in gat, iar dupa aceasta revine. Putem folosi antibiotice naturale sigure, benefice si care ne ajuta mult mai mult.

Durerea in gat este generata de inflamatia de la nivelul cavitatii bucale sau de la nivelul faringelui. Principalii angenti patogeni sunt visururile, bacteriile si fungi care genereaza aceste inflamatii. Acestea afecteaza persoanele cu un sistem imunitar scazut, care bea bauturi reci, se expun la frig sau isi solicita excesiv vocea

Propolisul este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale deoarece dezinfecteaza mucoasa respiratorie, distruge bacteriile, virusurile  si fungii. Combinatia care combate inflamatiile este formata din propolis si tinctura de galbenele. Propolisul ajuta la inbunatatirea sistemului imunitar si are efecte analgezice si antiinflamatoare. Este foarte folosit pentru combaterea durerilor in gat.

Tinctura de galbenele are de asemenea, proprietati antiinflamatoare, limiteaza extinderea infectiei si reduce inflamatia. Stim ca galbenele sunt folosite pentru cicatrizare si de regenerare a tesuturilor deteriorate. De asemenea, si tinctura de galbenele contribuie la stimularea imunitatii locale.

Pentru a preveni si pentru a combate durerile in gat, putem folosi propolis si tinctura de galbenele care te vor ajuta in eliminarea bacteriilor, virusurilor si in limitarea raspandirii infectiei, reducand inglamatia si durerile in gat.