Condimenteaza viata personala

Chiar daca faci si nu admiti, chiar daca nu ai incercat pana acum metodele de a stimula viata intima si pe participantii sai sunt la mare cautare. Contrar a ceea ce ar putea crede unii nu tine numai de categoria celor trecuti de prima tinerete ci de cei care efectiv isi incearca placerea pe alte taramuri.

Ca si in viata, cand cazi la un moment dat intr-o rutina zilnica ajungi sa nu mai ai aceeasi placere de a savura anumite momente. Ai nevoie de o resuscitare, de un moment altfel. Asa ca gama de afrodisiace www.erotic-store.ro este un interes.

Cum actioneaza afrodisiacele. Unele pot fi reale stimuli pentru potenta masculina si pentru cresterea libidoului. Creme, uleiuri, tablete astfel de produse vin intr-o gama diversa. Insa nu numai prin aceasta metoda poti sa iti inciti partenerul ci prin “introducerea” pe care o faci pana la pasul dezmatului in doi.

Sunt multi cei care trec de partea de preludiu caci instinctul animalic al placerii este cel care guverneaza. Oricat crezi ca este de palpitant asa la un moment dat farmecul momentului dispare. Nu trece de preludiu. Si cu produse specifice si atent selectionate ai sanse sa traiesti o experienta cu mult mai buna ca alta data. Spre exemplu poti opta pentru atingerea in doi cand vei folosi un ulei pentru un masaj erotic. De diverse arome, acesta va actiona asupra fiecarui stimul; de indata ce il aplici pe piele acesta efectiv induce ideea de seductie si parca miscarile ce se vor face sunt prea putin importante caci stimului erotic isi face treaba de la sine.

Categoria de afrodisiace se extinde si se dedica atat femeilor cat si barbatilor. Asta pentru ca desi de multe ori barbatii sunt cei care isi asteapta laurii si laudele unor prestante din dormitor sa nu uitam ca este o experienta in doi in care conteaza ambele parti. Asa ca dorinta ei sa fie misiunea lui si invers, placerea lui sa fie si satisfactia ei completarea a ceea ce se intampla intre voi in dormitor inseamna la un moment dat si produse pe masura.

Fara jena de a deveni un consumat al unor astfel de produse afrodisiacele sunt cel putin o data in viata de incercat. Pana la urma nu ai nimic de pierdut, ba mai cu seama de castigat. Nu ai de ce sa te feresti cand la mijloc sta eliberarea stresului, intimitatea descoperita altfel si un stil aparte abordat.