Cheia fericirii

Cu totii suntem in cautarea fericirii, iubirii, a armoniei interioare si implinirii sufletesti.Cautam prin idealuri si incercam sa ne asiguram ca vom avea o viata fericita pe plan professional si pe plan personal. Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le faci pentru a avea o viata implinita :

Nu te inconjura de oameni nepotriviti. Gandeste-te ca viata este prea scurta pentru a fi nefericit. Cauta sa iti gasesti oameni valorosi care sa te inconjoare, sa iti dea sfaturi si sa te ajute atunci cand ai nevoie. Prietenii sunt cei pe care ti-i poti alege. Nu incerca sa te faci remarcat printre prietenii tau pentru a incerca sa fii altcineva decat esti. Prietenii adevarati vor fi alaturi de tine indiferent ca esti bine sau rau. Gaseste-ti prieteni care sa te sprijine neconditionat.

Alege-ti cu atentie persoanele cu care vrei sa iti petreceti timpul. Nu te implica intr-o relatie doar pentru ca iti este teama ca vei ramane singur. Mai bine ramai singur decat sa te implici intr-o relatie toxica, nepotrivita tie. Compania ta trebuie sa fie una potrivita sufletului tau, o persoana care sa iti placa, sa o iubesti si sa fii dispus sa iti petreci timpul cu ea.

Cu totii mai spunem cate o minciuna la un moment dat insa trebuie sa incetezi sa te minti singur. Fii mandru de valorile tale si pretuieste-le la nesfarsit. Asa cum altii au calitati pe care tu nu le ai, gandeste-te ca si tu ai calitati pe care nu le au altii. Ai incredere in tine, recunoaste-ti defectele si calitatile. Incearca sa iti imbratisezi micile imperfectiuni, sa le accepti, sa fii contient de ele si mai apoi sa le transformi in atuuri.

Nu incerca niciodata sa fii altcineva decat esti niciodata. Traim intr-o societate in care se pune accentul pe uniformizare. Pentru tine va fi o adevarata provocare sa incerci sa iti ramai fidel si sa te accepti asa cum esti.