Cel mai rapid sistem de programare la saloanele de frumusețe din orașul tău

Luna martie este una de foc pentru stiliști și pentru antreprenorii din industria de beauty, din orice oraș. Cozi nesfârșite la saloanele de profil, stiliști super-aglomerați și șanse extrem de mici de a obține o programare, care în multe cazuri sunt „bătute în cuie” cu săptămâni bune înainte.

Prin urmare, dacă ți-ai propus să îți faci o programare la salon pentru o petrecere de vineri seara, mai bine ia-ți gândul. Aceasta dacă nu ai descoperit până acum platforma Stailer.

În ciuda programului încărcat pe care probabil l-ai văzut la saloanele din centrul orașului, unde se îngrămădește toată lumea, cu siguranță că nu ai avut timp să cutreieri orașul, pentru a vedea că mai sunt și alte saloane, unele chiar foarte bune, și care pot onora cu brio serviciile solicitate de tine.

Mai mult, nici nu este nevoie să faci un pas în afara locuinței sau a mașinii, pentru a obține o programare. Cu Stailer ai acum acces la programări rapide la salon realizate doar online. Totul, în doar câțiva pași simpli.

Prețuri, imagini și program de funcționare

Nu trebuie să îți mai enumerăm avantajele pe care le ai prin accesul la această nouă platformă de styling. Știm că timpul este prețios pentru tine, așa că Stailer și-a propus să îți ofere informațiile care te interesează fără a mai pierde timpul pe internet, în căutarea unui salon care să ți se potrivească. Este de ajuns să știi cu exactitate ce vrei, iar site-ul îți va afișa doar rezultatele care te interesează în mod direct.

Dacă dorești să afli mai multe despre modul în care funcționează noua platformă, explicatiile le gasesti in acest articol. În principiu, aceasta pune la un loc antreprenorii din industria frumuseții și consumatorul final, mergând chiar mai departe, prin oferirea unui sistem de programare la salonul sau chiar la stilistul dorit.

Aceasta în condițiile în care, până acum, clientul trebuia să depună eforturi considerabile pentru informare și pentru interogarea în vederea obținerii unei programări la un salon de înfrumusețare. Astăzi, așa cum vom vedea și în rândurile ce urmează, acest lucru se poate face într-un timp foarte scurt.

Sistem simplu de programări

Practic, cu Stailer nu durează mai mult de un minut obținerea unei programări la salon. Introdu orașul de domiciliu, genul și tipul de servicii oferite și vei avea deja o primă filtrare a saloanelor din industria frumuseții care te interesează. Dacă vei introduce și ora, ceea ce este esențial, este cu atât mai bine.

Odată introduse aceste filtre, site-ul îți va afișa saloanele disponibile, cu prețurile la serviciile selectate de tine. De asemenea, ai afișată locația, pentru a putea alege salonul care te avantajează din punct de vedere al transportului și al proximității.

Iar dacă dorești să scurtezi și mai mult această căutare, ai la dispoziție o secțiune dedicată stiliștilor. Introduci doar câteva litere, iar Stailer îți va afișa variantele disponibile pentru tine. Cât privește eventualele lămuriri suplimentare, le poți obține accesând support@stailer.ro.