Ce trebuie sa faci dupa o despartire?

Cu totii trecem la un moment dat printr-o despartire. Sunt foarte putini oamenii care reusesc sa ramana intr-o singura relatie toata viata. Acest lucru este absolut normal. Trebuie sa analizam, sa studiem si sa alegem ceea ce este cel mai bine pentru noi. De asemenea, cu totii am trecut la un moment dat printr-un esec relational. Fie suntem parasiti sau ne dorim sa renuntam la o anumita relatie, toata lumea trece printr-o deceptie sentimentala. Insa cum putem trece mai usor peste  despartiri? Cand ne obisnuim cu o anumita persoana si incepem sa avem sentimente pentru ea, ne detasam foarte greu atunci cand vine vorba despre o despartire. Ce trebuie sa faci pentru a nu suferi din dragoste?

E simplu. In primul rand, scapa de asternuturi si de toate lucrurile care iti amintesc de el. Stand in aceleasi asternuturi iti vei aminti mereu despre clipele frumoase dintre tine si partenerul tau. Scapa de ele si nu le mai folosi.

Despartirea este un bun prilej de a scapa de kilogramele in plus. Iesi la alergat, fa mult sport pentru a te mentine in forma si de ce nu, sa scapi de kilogramele in plus? Acest lucru te va ajuta sa uiti de despartire si te va face sa arati mult mai bine. SI care crezi ca va fi reatia partenerului tau, cand te va vedea mai slaba si mai frumoasa? Fii sigura ca va regreta ceea ce a pierdut.

Du-te la spa si cosmetica. Acorda-ti mai mult timp tie, acorda-ti atentia de care ai nevoie si ingrijeste-te si rasfata-te asa cum nu ai facut-o cand erai cu iubitul tau. In momentul in care te ingrijesti, vei fi mai frumoasa. Fiind mai frumoasa, vei atrage toate privire celor din jur, inclusiv pe a fostului tau iubit. Rasfata-te, schimba-ti obiceiurile si renunta la absolut tot ce iti aduce aminte de foatul tau iubit.