Ce trebuie sa eviti sa faci intr-o relatie

Femeile sunt de obicei mai posesive decat barbatii si de aceea sunt tentate sa faca anumite presiuni si greseli asupra barbatilor. Femeile reactioneaza gresit din cauza unor impulsuri pentru a tine barbatul alaturi de ele. Iata cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faci in cazul in care doresti ca barbatul de langa tine sa nu fuga cat mai repede:

Nu ii controla istoricul internetului. Foarte multe femei isi controleaza barbatul chiar si pe mail sau facebook pentru a afla cat mai multe. Este posibil sa afli lucruri pe care nu le stiai despre partenerul tau si mai apoi sa regreti acest lucru.

Nu vei reusi niciodata sa il schimbi. Trebuie sa ti-l alegi asa cum iti doresti si sa fii constienta ca nu vei reusi nicicand sa il schimbi. Nu exista schimbare nici la femei si nici la barbati.

Nu te implica in alegerea prietenilor. Poate ca ti se pare ca iubitul tau este ifluentat negativ de prieteni, insa nu te implica niciodata in alegerea lor. Toti barbatii isi aleg prietenii care ii vor. Prietenii lui va fi a doua prioritate, dupa sex.

Nu ii critica mama sub nici o forma. Daca ai tendinta sa ii spui iubitului tau ca mama sa are anumite defecte, nu vei face decat sa il indepartezi pe iubitul tau de tine, pentru ca legatura dintre el si mama sa va fi mereu aceeasi. Mamele sunt foarte atasate de baieti, iar iubitul tau nu va accepta nici o critica la adresa mamei lui.

Nu te complace niciodata intr-o relatie in care nu te simti confortabil. Daca simti ca nu iti mai doresti relatia, vorbeste cu partenerul tau. Nu te gandi la reactia lui si nu ti-o imagina ca fiind una urata. Este posibil ca si partenerul tau sa fi simtit acelasi lucru si sa nu fi avut curaj sa ti-o spuna. Mai mult, partenerul tau va suferi mai putin daca ii spui si o terminati frumos, decat daca ii ascunzi si afla ulterior.