Ce faci cand iti doresti un copil si partenerul tau nu

Dupa ce iti faci o relatie serioasa, te casatoresti cu persoana pe care tu o consideri potrivita, ajungi la un moment dat in punctul in care iti doresti sa iti intemeiezi o familie. Femeile isi doresc sa aiba copii mai devreme decat barbatii, iar barbatii isi doresc cat mai tarziu. Dar ce trebuie sa faci cand simti ca iti doresti sa iti intemeiezi o familie si partenerul tau nu isi doreste asta? Sa strici relatia sau sa renunti la ea pentru acest lucru? Iata ce trebuie sa faci cand iti doresti un copil iar partenerul tau nu vrea asta:

Nu uita ca nu poti forta pe cineva sa faca un lucru pe care nu isi doreste sa il faca cu atat mai mult cand vorbim despre un copil. Trebuie sa va sfatuiti si sa fiti amandoi pregatiti pentru a face acest pas mare. Nu poti aduce pe lume un copil nedorit si mai ales trebuie sa te sfatuiesti cu iubitul tau inainte de a lua aceasta decizie. Daca vei face aceste lucruri de capul tau si fara stirea lui risti ca partenerul tau sa isi piarda increderea in tine si mai apoi sa aiba resentimente.

Discuta aceasta problema cu mult inainte. Daca abia te-ai implicat intr-o relatie si deja iti doresti un copil trebuie sa discuti cu partenerul sa fii in tema daca si el isi doreste acelasi lucru sau nu.

Incearca sa petreceti timpul alaturi de alte familii care au copii si care sunt fericite. Lasa-ti partenerul sa invete despre cresterea copilului si mai apoi sa iti raspunda daca isi doreste sau nu un copil cu tine.

Poate partenerului tau nu ii plac copii, incearca sa ii dai un ragaz si sa il faci sa inteleaga cat de minunata poate fi familia voastra cu un membru in plus. Lasa-l sa se gandeasca fara sa faci presiuni asupra lui.