Ce face dragostea din tine

De multe ori dragostea ne impinge sa facem mici prostioare. Dar ar fi ea frumoasa daca nu am experimenta zi de zi lucruri frumoase alaturi de persoana pe care o iubim? Nu prea cred.

Bine nici nu este cazul sa exageram. Atunci cand avem fluturi in stomac suntem in stare sa mutam si muntele din loc pentru persoana iubita.

In primul rand prima prostioara pe care o poti face este sa fugi de acasa cu iubitul tau. Inteleg ca dragostea este mare dar gandeste-te putin si la ingrijoareaparintilor tai si mai ales daca nu iti cunosc iubitul. Totusi odata ce ai fugit de acasa este bine sa iti anunti parintii ca vei veni in cateva zile si ca esti bine. Macar atat sa tie. Cu siguranta nu vreti sa va treziti cu politita pe urmele voastre.

De asemene o alta prostie pe care o poti face din cauza dragostei este sa faci niste lucruri pe care tu nu le-ai facut niciodata. Ce lucruri? Pai sa fumezi, sa bei alcool, sa te droghezi. Si toate astea din cauza influentei iubitului tau. Atunci cand dragostea este mare nu mai vezi toate lucrurile rele din jurul tau ci doar cele bune.

O alta prostie pe care o poti face este sa te indepartezi de familie, de prieteni, de cei dragi pentru a petrece tot timpul cu el.

De asemenea sa renunti la visele tale. Niciodata nu ar fi indicat sa faci asa ceva nu se stie cat dureaza dragostea ta cu nabadai. Nu renunta la o facultate, sau la un job pentru ca sa spune el.

Sa nu pui persoana de langa tine mai presusu decat propria persoana. Tu trebuie sa fii mereu pe primul loc. Inatai trebuie sa te gandesti la tine si mai apoi la altii. Daca nu vei face acest lucru vei avea de pierdut.