Cateva semne ca ea este prietena ta cea mai buna

Tu stii deja ca ii este cea mai buna prietena, insa urmatoarele lucruri ce vor fi prezentate aici cu siguranta ca iti vor intari aceasta credinta.

Fara judecati de valoare

Daca vei dori sa faci ceva nebunesc, cum ar fi sa porti niste plasturi pe sani in loc de a purta ceva normal de imbracat in partea superioara a corpului, ea va fi acolo langa tine si te va sustine, ba chiar va zambi cu gura pana la urechi pentru ca ea nu este acolo sa te judece si sa te critice.

Ea iti sprijina toate visele legate de cariera

Vrei sa renunti la postul de asistent executiv pentru a deveni un intern fara plata in cadrul unui blog de celebritate pentru ca astfel vei fi cu un pas mai aproape de visul tau de Hollywood? Prietena ta te sustine si te va ajuta in atingerea acestui vis.

Ea iti da like la toate postarile de pe Instagram

La toate dintre ele chiar. Chiar si celor care nu te surprind intr-o postura foarte buna sau foarte flatanta. Chiar si celor in care ti-ai pozat mancarea gatita acasa si ai pus-o pe reteaua de social media. Cine ar mai face asta pentru tine?

Ea reprezinta politia mesajelor

Toate mesajele pe care le primesti trebuie vazute si de ea pentru a le verifica. Cu toate ca nu ii dai sa le citeasca prima (desi asa ar trebui dupa capul ei), cel putin dupa ce le citesti tu. Asta doar pentru ca te iubeste, normal.

Ea este insotitoarea ta peste tot

Te simti parca un pic mai bine cand este ea alaturi de tine, iar mall-ul, scoala, clubul sunt cu toatele podiumurile voastre de prezentare a modei.

Outfit-urile voastre sunt sincronizate

Acest lucru se intampla de cele mai multe ori chiar si fara a va vorbi inainte sau chiar fara a va stradui prea mult. Nici nu s-a intamplat sa stati pe Skype inainte sa iesiti undeva doar pentru a va asorta imbracamintea. Nu, deloc!