Beneficii ale vietii fara copii

Oamenii fara copii sufera de mai putin stres in viata lor, desi sunt mult mai criticati de cei din jur si priviti cu asprime mai ales de cei mai in varsta ce cred ca menirea oamenilor in aceasta viata este de a da nastere si de creste copii.

Studiile efectuate pe oamenii fara copii si pe cei cu copii au dezvaluit faptul ca in ciuda faptului ca oamenii ce au copii au parte si de satisfactii emotionale mult mai mari poate decat cei fara, de asemenea persoanele ce isi doresc si au proprii copii sufera de asemenea si de mai mult stres si presiune, intr-o cantitate mult mai considerabila decat cei care nu au copii si se bucura mai mult de libertate.

O persoana fara copii are mai multa libertate, asa cum spuneam si mai sus. Acestia dispun de mai multa libertate pentru a-si indeplini si satisface telurile profesionale.

Persoanele acestea nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu gasirea unei bone care sa aiba grija de odraslele lor atunci cand sunt plecati si nici nu trebuie sa se gandeasca unde si cu cine sa ii lase atunci cand trebuie sa ramana peste program la munca sau sa plece undeva la distanta intr-o calatorie de afaceri.

Daca nu ai copii, poti merge la film, la cinema, atunci cand iti pofteste inima. Daca ai chef sa iesi noaptea undeva nu trebuie sa dai explicatii nimanui si nici nu trebuie sa iti faci griji ca cei mici vor ramane pe cont propriu, mai ales daca esti un parinte singur.

Nu va trebui sa asisti niciodata la vreun recital, repetitie, meci sau la vreo sceneta draguta dar plictisitoare care tine vreo patru ore pe putin. Nimic nu este mai plictisitor decat a urmari o punere in scena a vreunei piese de teatru sau a unei povesti care dureaza mult, mai mult de atat copii jucand foarte prost si deloc convingator. Asadar, scapi de asta fara prezenta copiilor in viata ta.