Aplicatii de telefon pentru studenti

Fiecare student din zilele noastre nu numai ca detine un telefon inteligent, dar mai poseda si alte dispozitve mobile pe langa acesta. Aplicatiile ce se afla pe smartphone-urile lor sunt foarte des utilizate nu doar pentru a transforma timpul stresant intr-un timp mai placut si mai distractiv, dar de asemenea exista si aplicatii care ii pot ajuta sa treaca mai usor peste viata de student si pentru a-s indeplini sarcinile de lucru de la facultate cu o mai mare usurinta.

Dropbox

Niciun student de facultate nu ar trebui sa se teama ca isi va mai pierde notitele de la cursuri vreodata. Datorita Dropbox, ai sansa sa incarci toate fisierele importante(documente, filmulete si poze) in masa si sa le stochezi in mod online pentru a le putea descarca apoi de acolo in cel mai sigur mod cu putinta, chiar daca ti-ai uitat telefonul acasa.

Singurul lucru de care ai nevoie pentru a-ti accesa fisierele este o conexiune foarte buna la internet. Stocheaza-ti fisierele in Dropbox si apoi impartaseste-le cu prietenii tai fara nicio frica de a pierde ceva important pe parcurs.

Feed.ly

Studentii de facultate vor mereu sa stie totul si sunt mereu atenti la ultimele noutati, insa asta poate parea un pic dificil din cauza termenelor limita constante, a job-urilor part-time pe care le practica, a eseurilor si proiectelor de la cursuri si seminarii, a examenelor etc.

Feed.ly este aici pentru tine si te poate ajuta in aceasta privinta. Acesta este unul dintre cei mai buni agregatori RSS. Iti permite sa iti consolidezi toate noutatile intr-un singur loc. Doar trebuie sa verifici ce fel de stiri vrei sa primesti, si vei fi notificat de fiecare data cand ceva interesant va aparea. Ce ar putea fi mai simplu si mai convenabil decat atat?