A insela sau a nu insela

Cateodata oamenii au doar cate o experienta unica de inselat pentru care se simt cu siguranta plin de remuscari si le pare rau pentru greselile facute, dar de asemenea jura ca asta nu se va mai intampla niciodata. Cu toate ca ideea ca acestia au inselat odata este inca acolo, exista inca sperante ca relatia ta sa continue.

Partenerul tau poate ca nu te va mai insela vreodata, insa amandoi veti trebui sa lucrati mult ca sa  depasiti aceasta perioada, aceasta aventura, pentru a recladi increerea si de a va intari din nou relatia.

Impreuna cu remuscarea, partenerul tau va trebui sa inceteze orice contact ar mai avea cu respectiva tipa cu care te-a inselat, sa vorbeasca deschis  cu tine despre  ceea ce a mers rau in relatia care a dus la acea tradare, si posibil chiar si posibila participare la consiliere de cuplu.

Puteti sa va reveniti cu putere ca un cuplu reinnoit dupa o inselaciune ca aceasta atata timp cat sunteti dispusi savorbiti mai mult si deschis despre ceea ce a dus in prima instanta la trisat, asta atata timp cat partenerului de viata sau de cuplu ii pare rau si vrea sa ramaneti impreuna.

Cateodata sotii sau nevestele  care par cele mai loiale, calca stramb. In unele cazuri, se intampla acest lucru din cauza plictiselii sau pentru ca acel cuplu isi petrece mult timp separat privitor la cei doi parteneri, si nu pentru ca odata ce a inselat cineva, va mai insela si a doua oara.

Exista putine lucruri pe acre le poti face intr-o incercare de a a-ti proteja relatia din calea aventurilor. Petreceti-va timp de calitate impreuna. Acest lucru pare evident, insa cu multa munca si obligatii sociale, cateodata este usor de programat ceva timp si pentru tine si perechea ta.

A-ti rezerva prea multe activitati fara sotul sau partenerul tau, ii va oferi acestuia prea mult timp liber posibi in care sa o ia pe alte cai si sa te insele.